Echt Metaal Stuc

LUXE & GLAMOUR

Echte metalen oppervlakken zien er niet alleen uit als metaal, maar hebben ook de eigenschappen van het desbetreffende metaal. Deze producten zijn geschikt voor bijna elk oppervlak. Zowel voor interieur als ook exterieur. Brons, koper, messing, ijzerstaal en zelfs goud behoren tot het repertoire van echte metalen. Een vleugje glamour wordt gemengd met de rauwe charme van echte metalen, waardoor een originele, sensuele ervaring wordt toegevoegd aan het design.
Echt Metaal of Roest-design

Na het droogproces hebben de oppervlakken bijna alle eigenschappen van gegoten metaal.

De resultaten zijn unieke oppervlakken die niet alleen overtuigen door een speciale optiek, maar ook omdat ze de echte typische metaaleigenschappen bezitten. Het product ziet eruit als metaal en voelt ook aan als metaal. De gemetalliseerde oppervlakte maakt indruk met zijn extreme robuustheid. Het breekt niet, schilfert niet af, hecht stevig en is geschikt voor interieur als ook exterieur.

Ook ROEST Used-look of coole industriële stijl met bekisting behoren tot de mogelijkheden! Zichtbare sporen die vertellen over passie, mooie momenten en intense ervaringen.

Contact

MOBIL +31 6 481 577 14
MAIL

T. van Driel
rotterdam
(Zuidholland)

 

Volg ons

Contact

MOBIL +31 6 481 577 14
MAIL

T. van Driel
rotterdam
(Zuidholland)

 

Volg ons

Pin It on Pinterest

Share This